R-comp, s.r.o.

Populárne tablety pomáhajú zabezpečiť plynulú prevádzku

Významná výrobná spoločnosť z automobilového priemyslu, SaarGummi Slovakia, ktorá sa venuje výrobe gumených tesnení do automobilov, používa tablety zo série UniqTablet II.

Naše tablety im v súčasnosti slúžia na obsluhu externých logistických procesov ako je dovoz materiálu a obalov a nákladka hotových výrobkov. Pomáhajú tým zabezpečiť plynulý pohyb kamiónov, ktoré prichádzajú do areálu spoločnosti.

 

Ako to vyzerá v praxi?

V praxi to vyzerá tak, že prichádzajúci kamionista nahlási pomocou kiosku dovoz/odvoz materiálu alebo výrobkov a následne čaká vo fronte spolu s ďalšími.Skladníci cez tablet privolajú konkrétny kamión do firmy podľa druhu procesu, podľa času prihlásenia sa v zmysle FIFO, hoci v špeciálnych prípadoch môže byť kamión uprednostnený podľa stanovenej priority disponentom logistiky. Vďaka našim zariadeniam pracovníci sledujú čas, ktorý kamión už trávi vonku, vidia koľko času strávil vo vnútri na nakládke a napokon potvrdzujú jeho odjazd. 

 

 

Spoločnosť SaarGummi chce postupne zapojiť tablety aj do ďalších činností, ktoré značne uľahčia prácu a ušetria čas jej zamestnancom. Prevádzka spoločnosti tak bude ešte efektívnejšia a modernejšia a my sme radi, že môžeme byť toho súčasťou.

Viac informácií o spoločnosti nájdete tu: http://www.saargummi.sk/

 

 

Fotogaléria

Dokumenty na stiahnutie

image/jpeg
IMG_8805s.jpg
Veľkosť: 0 B